Administration

Filmret ApS
Producent Rettigheder Danmark (PRD) har indgået en administrationsaftale med selskabet Filmret ApS. Filmret ApS har således i praksis opgaven med at håndterede rettigheder, der er lagt til kollektiv forvaltning i PRD. Filmret ApS ejes 100 % af PRD. Filmret ApS ledes af administrerende direktør Anne Sophie Gersdorff Schrøder (Fie).

Registration Denmark (REDK)
Registration Denmark (REDK) leverer backofficeydelser til PRD's medlemmer og rettighedshavere. REDK foretager desuden registrering og dataindsamling af krediteringsoplysninger fra tv, og oplysningerne danner udbetalingsgrundlag for fordeling af rettighedsindtægterne i PRD. REDK ejes 100% af Filmret ApS.

Portrætter: Fotograf Gyrithe Lemche


Anne Sophie Gersdorff Schrøder

Direktør/CEO

ags@filmret.dk / +45 28109333

Anne Sophie Gersdorff Schrøder (Fie) har siden juni 2015 været direktør i Filmret ApS. Fie er ud over at være ansvarlig for den daglige ledelse i Filmret ApS bestyrelsesformand i Registrering Danmark (REDK). Fie er også bestyrelsesformand i Copydan AVU samt bestyrelsesmedlem i Copydan Arkiv.

Fie er uddannet advokat fra advokatfirmaet Bech-Bruun. Hendes viden om og erfaring med ophavsret og kollektiv forvaltning kommer dels fra at have arbejdet godt 4 år som fuldmægtig i Kulturministeriets ophavsretsenhed dels fra mere end 7 år i komponisternes forvaltningsorganisation Koda, de sidste år som chef for Kodas forlags- og medlemsservice.


Neel Lykkegaard Andersen

Head of legal and business affairs

nla@filmret.dk / +45 28261900

Neel startede hos Filmret ApS den 1. januar 2016. Neel arbejder med at sikre, at Producent Rettigheder Danmark (PRD) fremadrettet lever op til de krav, som loven om kollektiv forvaltning stiller. Herudover bistår Neel producenterne med rådgivning om de rettigheder, som Filmret ApS forvalter.

Neel er bestyrelsesmedlem i Copydan KulturPlus samt bestyrelsesmedlem i RettighedsAlliancen.

Neel kommer fra en stilling som chefjurist hos Dansk Artist Forbund, hvor hun var ansvarlig for den individuelle juridiske rådgivning, herunder rådgivning relateret til kollektiv forvaltning af artisternes rettigheder. Neel havde herudover ansvaret for den daglige ledelse af DAF's medlemsservice.

 


Louise Kaya Martin

PA

lkm@filmret.dk / +45 25120099

Louise Kaya Martin startede som PA hos Filmret ApS den 1. januar 2016. Louise fungerer som sekretær, webredaktør og nyhedsbrevsredaktør for Filmret ApS og Producent Rettigheder Danmark (PRD). Louise arbejder med systemudvikling i en periode, hvor gamle systemer møder nye, og hvor nye krav til transparens er i fokus. Louise er derudover ansvarlig for administrationen af støttepuljen kollektive midler.

Louise har tidligere arbejdet i Kodas forlags- og medlemsservice, hvor hun primært arbejdede med medlemsrådgivning, nyhedsbrevudsendelse, administration af kollektive midler samt udvikling af medlemssystemet.


Martin Larsen

Financial manager

mla@filmret.dk / +45 27220427

Martin Larsen startede som financial manager for Filmret ApS 1. september 2016. Martin har i mere end ti år arbejdet som CFO i tv- og filmbranchen.


Louise Nielsen

Bogholder

ln@filmret.dk / +45 33862889

Louise Nielsen startede som bogholder i Filmret ApS 1. juni 2015. Som en naturlig del af arbejdet i Filmret ApS er Louise også ansvarlig for bogføringen i Producent Rettigheder Danmark (PRD), som administreres af Filmret ApS. Louise er ansat i Producentforeningen og deler dermed sine timer mellem Producentforeningen og Filmret ApS.