Administration

Filmret ApS
Producent Rettigheder Danmark (PRD) har indgået en administrationsaftale med selskabet Filmret ApS. Filmret ApS har således i praksis opgaven med at håndterede rettigheder, der er lagt til kollektiv forvaltning i PRD. Filmret ApS ejes 100 % af PRD. Filmret ApS ledes af administrerende direktør Jørgen Ramskov.

Registration Denmark (REDK)
Registration Denmark (REDK) leverer backofficeydelser til PRD's medlemmer og rettighedshavere. REDK foretager desuden registrering og dataindsamling af krediteringsoplysninger fra tv, og oplysningerne danner udbetalingsgrundlag for fordeling af rettighedsindtægterne i PRD. REDK ejes 100% af Filmret ApS.

Portrætter: Fotograf Gyrithe Lemche


Jørgen Ramskov

Direktør/CEO

jr@pro-f.dk / +45 20277790

Jørgen Ramskov er pr. 1. august 2020 konstitueret direktør/CEO i Filmret ApS. Jørgen er ansvarlig for den daglige ledelse i Filmret ApS i perioden indtil en ny direktør er på plads. Jørgen er også direktør i Producentforeningen, næstformand i Copydan Verdens TV og bestyrelsesmedlem i Producent Rettigheder Danmark (PRD).


Neel Lykkegaard Andersen

Head of legal and business affairs

nla@filmret.dk / +45 28261900

Neel startede hos Filmret ApS den 1. januar 2016. Neel arbejder med at sikre, at Producent Rettigheder Danmark (PRD) fremadrettet lever op til de krav, som loven om kollektiv forvaltning stiller. Herudover bistår Neel producenterne med rådgivning om de rettigheder, som Filmret ApS forvalter.

Neel er bestyrelsesmedlem i Copydan KulturPlus samt bestyrelsesmedlem i RettighedsAlliancen.

Neel kommer fra en stilling som chefjurist hos Dansk Artist Forbund, hvor hun var ansvarlig for den individuelle juridiske rådgivning, herunder rådgivning relateret til kollektiv forvaltning af artisternes rettigheder. Neel havde herudover ansvaret for den daglige ledelse af DAF's medlemsservice.


Martin Larsen

CFO 

mla@filmret.dk / +45 27220427

Martin Larsen startede hos Filmret ApS 1. september 2016. Martin er CFO hos Filmret ApS og har i mere end ti år arbejdet som CFO i tv- og filmbranchen.


Louise Kaya Martin

PA/Direktionssekretær

lkm@filmret.dk / +45 25120099

Louise Kaya Martin startede hos Filmret ApS den 1. januar 2016. Louise er personlig assistent/direktionssekretær for Filmret ApS. Hun er også webredaktør og nyhedsbrevsredaktør. Louise arbejder med systemudvikling i en periode, hvor gamle systemer møder nye, og hvor nye krav til transparens er i fokus. Louise er derudover ansvarlig for administrationen af støttepuljen kollektive midler.

Louise har tidligere arbejdet i Kodas forlags- og medlemsservice, hvor hun primært arbejdede med medlemsrådgivning, nyhedsbrevudsendelse, administration af kollektive midler samt udvikling af medlemssystemet.


Louise Nielsen

Bogholder

ln@filmret.dk / +45 33862889

Louise Nielsen startede som bogholder i Filmret ApS 1. juni 2015. Som en naturlig del af arbejdet i Filmret ApS er Louise også ansvarlig for bogføringen i Producent Rettigheder Danmark (PRD), som administreres af Filmret ApS. Louise er ansat i Producentforeningen og deler dermed sine timer mellem Producentforeningen og Filmret ApS.