Udbetaling i september 2021

I september 2021 udbetaler Producent Rettigheder Danmark (PRD) rettighedsindtægter til producenter og indehavere af producentrettigheder for Tv i undervisningen (TVU) i 2020. Det samlede beløb til udbetaling på dette område er cirka 7,5 mio. kr.

Der udbetales i september også rettighedsindtægter fra udlandet på cirka 1,5 mio. kr., og der vil blive foretaget opfølgende udbetalinger på tværs af alle områder for årene 2018 og 2019 samt for Film i undervisningen (FIU) og Retransmission (REB/REK) 2020.

Normalt udbetales der i september for DR Arkiv (DRA), men denne udbetaling er i år forsinket på grund af igangværende forhandlinger om en ny fordelingsnøgle blandt alle rettighedshavergrupper.

Udbetalingsdetaljer
Alle rettighedshavere, der modtager udbetaling, modtager samtidig pr. mail information om udbetalingsdetaljerne. Grundlaget for fordelingen er tilgængeligt via MitPRD

Næstkommende udbetaling
I december 2021 foretages der udbetaling for områderne Digitale tjenester (DIG), Blanke medier (BME) og Tv til offentlig visning (TVO) samt opfølgende udbetalinger på tværs af alle forretningsområder. 

Læs om udbetaling generelt

Nyheder